Doe leuke

Activiteiten

Activiteiten

Er zijn tal van activiteiten die snel  te bereiken zijn. Vanuit Westerbork ligt alles op een steenworp afstand en staat u in no time middenin de Jungle van Wildlands Adventure Zoo Emmen, bij een hunebed, of tussen de ronkende motoren op het TT Circuit in Assen. U stapt er gemakkelijk in de trein naar Hoogeveen, Assen, maar ook Groningen om een dagje te shoppen. In de prachtige natuurgebieden is het heerlijk fietsen. Bezoek het pittoreske dorpje Orvelte of het indrukwekkende Herinneringscentrum Kamp Westerbork. U kunt alle kanten op. In maximaal 30 minuten staat u in een ander deel van Drenthe. Handig om te weten als u meerdere delen van Drenthe wilt verkennen.

Natuur

Natuur: Heidevelden, Bossen en Nationale Natuur Parken

Direct vanuit onze achtertuin wandelt u binnen een half uur door de kronkelende bospaadjes en prachtige heidevelden naar het museumdorp Orvelte. Drenthe kent dan ook vele wandel- en fietspaden.

Geniet van de prachtige natuur. Het landschap van Midden-Drenthe kent afwisselende natuurgebieden met bos, heide, zand en veen. Het wandelnetwerk en het fietsknooppuntensysteem leiden u gemakkelijk langs alle bezienswaardigheden. Het gebied is groot en divers en biedt echte natuurliefhebbers veel afwisseling. Om elke hoek wacht een nieuwe verrassing. Met uw voeten in het zand, loopt u door natuur en boerenland.

Overig

 

Restaurant en Terras

Mocht u vertier zoeken, onze Bed & Breakfast bevindt zich 1 km van het centrum van het toeristisch en levendig dorp Westerbork waar volop gezellige Restaurants en Terrassen te vinden zijn. Ook in de omgeving zijn heerlijke restaurants te vinden. 

Beauty & Wellness of Zwemmen

Een dagje ontspannen in een Beauty & Wellness Salon, ook hiervoor kunt u in Westerbork en omgeving terecht. Daarnaast zijn er mogelijkheden om heerlijk te gaan zwemmen in het buitenbad de Boskamp in Westerbork of in de Ieberenplas in Elp. Deze heeft een wit zandstrand, waardoor u het gevoel hebt dat u aan de Middellandse zee bent.

Verhuur van Fietsen, Dafjes of een Solex

Wilt u per fiets, een authentiek Dafje of een Solex Drenthe ontdekken. Dit is allemaal mogelijk via B&B Drenthe.

Stedentrips Drenthe

Een dagje uit naar één van de leuke steden in de provincie Drenthe. Bezoek Hoogeveen, Assen, Emmen, Coevorden, Meppel of Groningen.

De volgende steden zijn allen binnen 30 minuten te bereiken vanuit B&B Drenthe:
• Hoogeveen (20 km)
• Assen (25 km)
• Emmen (25 km)
• Coevorden (30 km)
• Meppel (45 km)
• Groningen (55 km)

Pin It on Pinterest

Share This